Vyhledej
Královédvorsko > Názory/fotky/videa > Jan Holan

Prudivcova soutěž

Redakce / 5.11.2010, Dvůr Králové nad Labem
Níže jsem vypsal složení jednoho velice chutného čistě regionálního produktu. Kdo ze čtenářů odhalí o jaký výrobek se jedná, má u Prudivce velké významné plus :-)

Co tedy obsahovala moje dnešní snídaně:
drůbeží maso strojově oddělené, vepřová kůže, voda, bramborový škrob, stabilizátor dusitan sodný, difosforečnan, trifosforečnan, barvivo košenila, konzervant disiřičitan sodný, regulátor kyselosti kyselina mléčná, kyselina citronová, glukonolakton, kyselina octová, aróma, dextroza, rostlinná bílkovina, cukr, rostlinný tuk ztužený, antioxidant kys. L askorbová, askorbát sodný, cibule 13%, mrkev, okurka, celer, feferonka 2%, ocet, náhradní sladidlo sacharin, antioxidant disiřičitan draselný, rostlinný olej, vejce, hořčice, modifikovaný škrob, zahušťovadlo gumaguar, xanthan, koření, konzervant citrát sodný, benzoát sodný, sorbát draselný

Tak co, dáte si? Kdo ví, co to bylo, nechť to napíše do komentářů. Samozřejmě můžete přidat i pár dalších slov. :-)

 
Vaše komentáře

Přečteno 187x
 
Volná pracovní místa
Kuchař/ka (Domov důchodců) 

Učitel 2. stupně ZŠ (ZŠ Sch. sady) 

Asistent/ka pedagoga (ZŠ Sch. sady) 



Kalendář akcí
2.06.2025 15:15 - 2.06.2025 16:15
Taichi Yang
5.06.2025 19:00 - 5.06.2025 21:00
ANTONIO VIVALDI: ČTVERO ROČNÍCH DOB
6.06.2025 14:00 - 8.06.2025 19:00
Malá loutková inventura 2025
7.06.2025 00:14 - 7.06.2025
Pohodové odpoledne